CANTINA logo-01

CANTINA

Dobro došli u Cantinu, prvu zagrebačku urbanu trattoriju i fast casual restoran s ponudom pravih, tradicionalnih talijanskih delicija!

NOVI MENIJI U PONUDI:

PREUZMI NOVI MENI! 

PREUZMI NOVU KARTU PIĆA!

U sklopu Importanne Gallerije otvorena je prva zagrebačka urbana trattoria, s potpuno novim fast casual konceptom gastro ponude. Cantinina kuhinja temelji se na brižnom odabiru isključivo svježih, sezonskih namirnica, ručnoj izradi tjestenine, raznim umacima, klasicima poput focaccie i crostate, pomno odabranim talijanskim suhomesnatim proizvodima i sirevima iz raznih talijanskih regija. Uz ukusnu tjesteninu, uz koju se ističe i doručak s ponudom club sandwicha, fritate i croisanta, neizostavna su vrhunska hrvatska vina te tradicionalne talijanske sorte kao što su pinot grigio, chianti te frizante te grappe i piva. Za sve one koji obrok ne mogu zamisliti bez slatkog zalogaja, u Cantini će uvijek moći pojesti vrhunski tiramisu, klasične profiterole ili sočne crostate.

Cjelokupna meni ponuda dostupna je i u take out varijanti za konzumaciju kod kuće ili u uredu. Posjetite Cantinu i zasigurno ćete imati potrebu vratiti se po još!

FB page: https://www.facebook.com/Cantina-Restoran-915693171858426/

Instagram: https://www.instagram.com/cantina_restoran/

 

Informacije:

Broj lokala: 222

Telefon: 091 5925 903

Više na: CANTINA

PRIKAŽI TRGOVINU NA MAPI CENTRA