Trgovački dio
09:00 - 21:00
Ugostiteljski dio
07:00 - 23:00
Restoran Centro
09:00 - 21:00
Garaža
00:00 - 24:00

AUTOPRAONICA CENTER CAR WASH

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. predstavlja svoje profesionalne ručne AUTOPRAONICE – CENTER CAR WASH.

POGLEDAJTE CJENIK OVDJE. 

U gradu Zagrebu naše autopraonice smještene su u sklopu trgovačkog centra Importanne Centar na etaži -3 i u sklopu trgovačkog centra Importanne Galleria na etaži -4 u samom središtu grada Zagreba, te svojim posjetiteljima nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija.

Zašto Center Car Wash ?

Svakom klijentu pristupamo individualno i profesionalno, a koristimo samo provjerenu opremu i sredstva za čišćenje visoke kvalitete, kako bismo pridonijeli dugovječnosti Vašeg limenog ljubimca.

Vršimo kompletne usluge pranja i poliranja svih vrsta vozila (motocikli, osobni automobili, terenska i dostavna vozila) koristeći najkvalitetniju autokozmetiku te sredstva za pranje, odmašćivanje i poliranje.

Kemijsko i dubinsko čišćenje vozila

Tim postupkom štitimo tapeciranu unutrašnjost Vašeg automobila jer u većini slučajeva samo usisavanje nije dovoljno. Tijekom vremena, u unutrašnjosti Vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane na teško dostupnim mjestima, razne mrlje i slično. Zato je poželjno najmanje jednom godišnje napraviti kemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila kojim se uklanjaju dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila i uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti, dok se sa standardnim usisavanjem čisti samo površinski.

NANO premaz

Korištenjem NANO premaza značajno štedite na vremenu i sredstvima za čišćenje u daljnjim održavanjima. Nano premaz stvara nevidljivi zaštitni sloj molekule SiO2 koji štiti staklo i/ili karoseriju od prljavštine, lijepljenja kukaca, izmeta ptica i ostalih vanjskih utjecaja, omogućujući Vam tako sigurniju i pregledniju vožnju. Uz nano tehnologiju, u noćnoj vožnji više nema zasljepljenja i loma svjetlosti.

Tekući vosak

Nanošenjem tekućeg voska lak na Vašem automobilu će dobiti poseban sjaj. Taj tretman oživljava boju Vašeg automobila! Također, tekući vosak štiti lak i nemilosrdan je u odbijanju vode, a nanosimo ga nakon vanjskog pranja automobila.

Usluga održavanja flote vozila

Ovisno o potrebama klijenta, usluga održavanja flote vozila dogovara se individualno i ne podliježe regularnom cjeniku. Flota vozila podrazumijeva dva ili više automobila koji se redovito održavaju.

Oprema

Visokotlačnim čistačima i mokro suhim usisavačem zraka čistimo Vaš automobil izvana i iznutra. Koristimo modernu i profesionalnu Kärcher opremu.

Eco Friendly

Koristimo samo najkvalitetnije ekološki prihvatljive sapune i sredstva za čišćenje te sortiramo sav otpad iz Vašeg automobila i naše poslovnice, a posebnim separatorima i pročistačima odstranjujemo nečistoće koje se tijekom pranja s Vašeg automobila slijevaju u gradski odvod.

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 18:00
Subota: 08:00 – 15:00
Nedjeljom i praznikom: ZATVORENO

GSM.: +385(0)91-33-10001
E-mail: CarWash-ZG@parkingtim.hr

NOVO!

Online rezervacija termina u profesionalnim ručnim autopraonicama Center Car Wash: www.center-carwash.com

+385(0)91-33-10001
CarWash-Galleria@parkingtim.hr
0
-1
image/svg+xml
image/svg+xml