Trgovački dio
09:00 - 21:00
Ugostiteljski dio
07:00 - 23:00
Restoran Centro
Ponedjeljak-Petak:
10:00-19:00
Subota:
10:00-16:00
Garaža
00:00 - 24:00

AFRODITA BEAUTY CENTAR & SHOP, Etaža -1

Oduševit ćemo vas jedinstvenim kozmetičkim konceptom koji zahtijeva provođenje najsuvremenijih tretmana ljepote vrhunskom profesionalnom kozmetikom Afrodita Professional. U kontinuiranoj suradnji s razvojnim laboratorijem Kozmetike Afrodita osmišljavamo nove profesionalne kozmetičke tretmane koji u međusobnoj sinergiji pružaju natprosječne rezultate. Riječ je o konceptu koji na osnovi neprocjenjivih iskustava, aktualnih kozmetičkih trendova i najnovijih znanstvenih dostignuća nadograđujemo i usavršavamo već više od 48 godina.

 

Osim široke ponude naših vrhunskih proizvoda Afrodita Professional, u našem Afrodita beauty centru & shopu omogućavamo vam da na kratko pobjegnete iz užurbane svakodnevnice i posvetite samo sebi luksuzne minute…Vrhunski tretmani lica i tijela, pedikura, manikura, bez suvišnog gubljenja vremena, opustit će vas u trenu. Osjećajte se lijepo u svojoj koži.

 

Proizvodi robne marke Afrodita Professional koje upotrebljavamo u Afrodita Beauty centrima odlikuju se visokim sadržajem prvoklasnih prirodnih sastojaka provjerenoga – certificiranog podrijetla. Izabrane formule ne sadržavaju parabene, parafin, silikone, umjetna bojila i sintetičke mirise. Dodatna prednost: proizvodi ni u jednoj razvojnoj fazi nisu testirani na životinjama!

 

Cjelokupna ponuda Beauty centara Afrodita obuhvaća:

·         mnogobrojne njege za ljepotu lica, vrata i dekoltea

·         neinvazivne anti-age, anti-wrinkle i lifting njege kože

·         učinkovite tretmane preoblikovanja tijela

·         najnaprednije aparaturne tehnike

·         nezaboravna wellness-iskustva

·         terapijske masaže

·         individualno osmišljene tretmane iscjeljujuće aromaterapije

·         i još mnogo toga!

 

I ZA MUŠKARCE i NAJMLAĐE

Za naše usluge odlučuje se i sve više muškaraca. Posljednjih godina bilježimo porast od 50 %. Upravo se zbog toga u okviru pojedinih njega i programa posebno prilagođavamo i potrebama muške kože. Nismo zaboravili ni na najmlađe – zahvaljujući uslugama „MINI wellnessa“ briga za njihovu sigurnost tijekom vašeg uživanja potpuno je nepotrebna.

 

Rezultati ostvareni u našim centrima ljepote neće biti samo trenutačni nego ćete ih održati i na dulji rok.

 

ponedjeljak - petak: 9:00 – 21:00; sub: 9:00 - 21:00
prikaži na mapi
01 6551 408 i 099/5290 891
afrodita.importanne@kozmetika-afrodita.com
0
-1
image/svg+xml
image/svg+xml