Trgovački dio
09:00 - 21:00
Ugostiteljski dio
07:00 - 23:00
Restoran Centro
Ponedjeljak-Petak:
10:00-19:00
Subota:
10:00-16:00
Garaža
00:00 - 24:00

Tedi

Oko 1.900 poslovnica, najmanje 15.000 proizvoda po poslovnici i preko 16.000 zaposlenika u 8 zemalja diljem Europe: Stoga se TEDi ubraja u vodeća poduzeća neprehrambene branše.

Od osnivanja tvrtke 2004. godine slijedimo gospodarski razvoj koji je prožet trajnim rastom. TEDi je utvrđen u njemačkom Dortmundu, no preuzima odgovornost i preko državnih granica.

TEDi je lokalni dobavljač pogodan za obitelji, koji je prisutan na tržištu ne samo u velegradovima već i u ruralnim područjima. U stalnoj smo potrazi za novim lokacijama, kontinuirano razvijamo svoj koncept namještanja i u tren oka se prilagodimo na nove tržišne okolnosti te ostajemo fleksibilni.

Cijene su male, a izbor je velik. Asortiman poziva na pretraživanje i uvijek se može pronaći nešto što je potrebno: Od praktičnih proizvoda za pomoć u svakodnevnom životu, pa sve do stvarno ludih stvari.

Pored artikala za kućanstvo, zabave, kućnu radinost i električne artikle, ponuda obuhvaća na primjer i pisaći pribor i igračke kao i drogerijske i kozmetičke proizvode. Kod sastava asortimana TEDi uvijek stavlja naglasak na nešto novo i donosi sezonske akcijske proizvode na police. Primarni cilj: Pružiti raznoliku ponudu našim kupcima i uvijek ih iznova iznenaditi.

TEDi potvrđuje da se primjerene cijene, dobra kvaliteta, angažman vezano za održivost i raznolika ponuda međusobno ne isključuju. 

0
-1
image/svg+xml
image/svg+xml