Trgovački dio
09:00 - 21:00
Ugostiteljski dio
07:00 - 23:00
Restoran Centro
Ponedjeljak-Petak:
10:00-19:00
Subota:
10:00-16:00
Garaža
00:00 - 24:00

Tuttocapsule Zagreb

Tutto capsule je trgovina za sve ljubitelje izvrsne šalice kave, čaja i drugih napitaka - sve kapsule za kavu i aparati za kavu na jednom mjestu!
Bogat izbor u našoj trgovini uvjerit će i najzahtjevnije korisnike kapsula za kavu. Možete birati između originalnih kapsula Nespresso, Lavazza, Illy, BIALETTI i Dolce Gusto ili odabrati kapsulu iz niza kompatibilnih kapsula Caffe Borbón, Lollo kave, Caffe Corsini, Vergnano, Molinari, Filicori, Gimoka, L'Angelica ,Segafredo Garibaldi,… Za pripremu kave i toplih napitaka iz kapsule pripremili smo širok spektar aparata za kavu za sve sustave kapsula – uživajte u najboljoj šalici kave kod kuće i na poslu.
Zašto kava iz kapsule? Kava sadrži aromatične sastojke koji utječu na aromu kave; a budući je 800 aromatskih komponenti hlapljivo, veoma je važno da se optimalna smjesa kave melje i puni u kapsule u uvjetima kontrolirane atmosfere. Na taj način kava zadržava sve svoje okuse! Uporaba aparata za kavu s kapsulama omogućuje pripremu pravog espressa s punom aromom. Jednostavno, brzo i nadasve izvrsno!
 U trgovini Tutto capsule svatko može pronaći nešto za svoj ukus:
- NESPRESSO
Originalne kave i širok raspon kompatibilnih kapsula najboljih talijanskih pržionica kave. Za one koji žele raznolikost i bogatstvo okusa također se nude čaj, kava s ječmom, đumbirom i drugim okusima, kao i vruća čokolada za djecu.
- LAVAZZA
130 različitih vrsta mješavina kave u kapsuli. Izvorne i kompatibilne kapsule, te topli napitci. Sustavi: Lavazza Modo Mio, Lavazza Espresso Point i Blue.
- DOLCE GUSTO
Izvorne i kompatibilne kapsule za kavu i druge tople napitke.
- BIALETTI
Tradicija koja svoje iskustvo i znanje razvija preko 90 godina. Na raspolaganju su aparati i kapsule za kavu.
- ILLY - IPPERESPRESSO I UNO
Originalne kapsule za kavu i aparati za kavu.
- CAFFITALY, TCHIBO…
Posjetite nas u centru Zagreba u Importanne Galleriji na adresi Iblerov trg 10. S veseljem ćemo Vam pomoći odabrati između mnoštva okusa. 

prikaži na mapi
+385 91 930 9277
zagreb@tuttocapsule.com
0
-1
image/svg+xml
image/svg+xml